18 decembrie-eveniment caritabil la căminul cultural din Secusigiu

IMG-20171220-WA0009 [800x600]Evenimentul cu scop caritabil organizat la căminul cultural din Secusigiu a fost practic o actiune a scolii gimnaziale din Secusigiu derulată sub forma unui proiect intitulat „Darul Bucuriei”
Se spune că dacă vrei să schimbi lumea, trebuie să începi prin a-i învăța pe copii ce înseamnă generozitatea.
Astfel elevii Școlii Gimnaziale Secusigiu au pregatit un targ, cu vânzare, al podoabelor de Crăciun. S-a dorit ca prin folosirea banilor adunați să se reușească aducerea unui zâmbet pe chipurile persoanelor vârstnice nevoiașe din comună.
„Ne-am bucurat să vă avem alături pe toti cei care v-ati implicat în vreun fel în realizarea acestui proiect”.-ne-au declarat cadrele didactice responsabile de acest proiect. Noi ne-am dorit ca prin confectionarea diverselor podoabe de Craciun si prin vanzarea lor sa reusim sa adunam o suma de bani cu care sa cumparam ceva batranilor nevoiasi din localitate.
In urma actiunii noastre s-au adunat 1560 lei, din vanzarea de la targ. Din banii adunati la targul de Craciun s-au facut 25 pachete. O parte din ele le-am dus la Munar si la Secusigiu la persoane varstnice nevoiase sau cu probleme de sanatate, impreuna cu colindul cald al elevilor scolii noastre. Zilele urmatoare actiunea a continuat la Satu Mare.
Toti copiii au fost foarte implicati si au muncit tare mult. Multumim si parintilor care s-au implicat si tuturor celor care ne-au sprijinit.” – Cadrele Didactice

Both comments and pings are currently closed.