Absolvenții clasei a VIII-a la final de gimnaziu!

VIII A - 2015 - SecusigiuFestivitatea de încheiere a anului școlar 2014-2015 pentru clasele de a VIII-a a fost una specială, plină de emoție . Absolvenții de gimnaziu au încheiat cursurile mai repede decât celelalte clase tocmai pentru a se putea pregăti pentru Evaluarea Națională și apoi pentru admiterea la liceu.
La festivitatea de închidere a anului școlar a  claselor a VIII-a, absolvenții au fost sărbătoriți atât de dascăli cât și de colegii lor mai mici. În aplauzele celor prezenți, elevii merituoși au primit diplome și premii, iar profesorii le-au urat mult succes la examenul de admitere la liceu. A fost o zi plină de bucurie, dar totodată și de melancolie din partea absolvenților care iată, au părăsit școala gimnazială pentru a trece într-o altă etapă a vieții, cea de licean.
Festivitatățile de la Secusigiu și Sânpetru German s-au derulat într-un cadru solemn, cu participarea tuturor cadrelor didactice, a elevilor școlii, precum și a părinților, emoțiile simțindu-se peste tot.
Atmosfera a fost una de sărbătoare, așa cum șade bine la astfel de evenimente, momentul festivității de final de an reprezentând un moment aparte, plin de semnificație, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și dascăli. Toate clasele școlii au fost prezente, de la cei mici la cei mai mari, precum și absolvenții claselor a VIII-a, pentru care acesta a fost momentul despărțirii de gimnaziu. Noi urăm succes pe mai departe tuturor absolvenților și sperăm că prin imaginile puse în ziar le vom face o mare bucurie, aducându-le astfel aminte de acest moment al absolviii gimnaziului.

La școlile din comună au absolvit anul acesta patru clase de a VIII-a, două la Secusigiu și două la Sânpetru German. Dintre aceste grupe de absolvenți vă prezentăm trei clase, deoarece de la una dintre calasele de la Sânpetru German nu avem poza de final de an.

Elevii claselor a VIII-a din localitatea Secusigiu îşi iau rămas bun de la anii de gimnaziu, urmând ca fiecare să pornească pe un alt drum, la un liceu pentru care ei înşişi vor opta.     Astfel de momente sunt emoţionante atât pentru absolvenţi, cât şi pentru dascăli. Despărţirea de fiecare generaţie este echivalentă cu dăruirea de aripi unor tineri care cutează să-şi asume responsabilitatea asupra propriului viitor.     Printre amintiri şi gânduri frumoase de bun rămas, se conturează tot mai mult noul drum: anii adolescenţei, plini de farmec, petrecuţi pe băncile liceului.
Elevii clasei a VIII-a A: Ardeiu Anda – Timeea, Bănăţan Flaviu – Nicolae, Dărăban Sebastian, Drăgoi Iuliu – Adrian, Florea Raluca, Gal Gessica – Delia, Gebei Alexandru – Rudolf, Grigore Florina – Viorica, Horţi Roxana – Raluca, Ionescu David – Marian, Lăutaş Alina, Martin Andrei – Adorian, Mihali Ionuţ – Daniel, Moniţa Ion, Pop Alexandru, Popov Iasmina – Casandra, Szauka Nicola – Ana, Şipa Andrada – Cornelia, Şipa Denisa – Ramona, Şirianţu Raluca, Târnovan Adina, Vincu Adelin – Cosmin, prof. diriginte: Dan Cristian – Adonis.
Elevii clasei a VIII-a B: Axinie Mădălina – Denisa, Biaş Roberta – Liviana, Buzan Silviu, Ciceu Andrei – Vlad, Grosu Eleazar, Grosu Elisei, Lakatos Darius, Lepoiev Biliana, Luca Bogdan – Adrian, Mic Alexandru, Mitru Andreea – Loredana, Pelle Erika, Rotaru Anamaria, Şepeţan Norbert, Tănăsie Valentina – Petronela, Timoce Ruben – Daniel, Unc Lorena – Simona, Varga Casian – Tiberiu, prof. diriginte: Clipici Irimie.
Colectivul cadrelor didactice alături de doamna director Orga Loredana Flavia le urează absolvenţilor promoţiei 2015 un drum frumos în viaţă, succes la examene şi admitere.
prof. Szakacs Nadina Maria

Both comments and pings are currently closed.