Arenele comunei au renăscut!

DSC_4936 [800x600]Spunem că arenele comunei au renăscut fiindcă, odată cu începerea noului campionat, terenurile de fotbal au prins din nou viață, au ieșit din amorțeală, au redevenit punctele centrale al zilelor de sfîrșit de săptămână. Acum, dacă este duminică, se joacă meciurile echipelor din Sânpetru German, Munar și Secusigiu, care evoluează în ligil a V-a, seria A respectiv liga a VI-a seria A din campionatul județean de fotbal.
Așadar, au reînceput emoțiile iubitorilor sportului rege din comună, iar adrenalina curge din nou pe cele trei arene unde competițiile fotbalistice sunt în plină desfășurare.
Am avut luni de vară în care atmosfera localităților comunei nu era parcă ea însăși, lipsind discuțiile aprinse de pe la terase cu privire la rezultate, evoluții sau pronosticuri vizând echipele! O atmosferă a pasiunilor și discuțiilor aprinse!

Începerea noului campionat a readus cu el însă nu doar bucuriile, dar și emoțiile, căci echipele noastre au reînceput lupta pentru fiecare punct pus în joc.
Pe teren au reînceput luptele aprige, în timp ce tribunele s-au reanimat de spectatorii veniți să susțină echipele, dar mai ales să trăiască„fenomenul” alături de jucători și staful tehnic.
Toată lumea a redevenit una cu echipele, scandările au reînceput a se face auzite, galeriile au revenit la viață. Se trăiește din nou la cote maxime, sportul rege s-a reîntors acolo unde-i este locul: pe arenele comunei, locuri de bucurie maximă sau de tristețe intensă, dar mai presus de orice, de dragoste totală pentru sportul cu balonul rotund! Un sport al pasiunii și implicării totale!
Voința Munar evoluează în liga a V-a seria A, până în prezent disputând 5 etape, în urma cărora a obținut rezultatele: 0-3 în deplasare la Atletico Arad, 7-1 pe teren propriu contra celor din Vinga, 2-2 acasă cu Cetate Săvârșin, 2-0 pe terenul celor din Aluniș și 3-1 acasă cu AC Șagu.
În urma acestor rezultate Voința Munar a obținut 10 puncte, situându-se pe locul 5 în clasament.
Urmează o deplasare dificilă la vecinii din Zădăreni, unde sperăm ca Voința Munar să reușească o victorie și să se întoarcă acasă cu toate cele trei puncte puse în joc.

Cât privește echipa Gloria Secusigiu, aceasta evoluează în liga a VI-a seria A și a disputat 3 partide încheiate cu rezultatele: 2-8 în deplasare la Lunca Teuz, 1-1 pe teren propriu cu echipa din Dorobanți și 6-2 în deplasare la  Voința Semlac.
Urmărorul meci va fi acasă la Secusigiu, duminică 21. septembrie de la ora 17.00, când vom primi vizita celor din Livada. Așteptăm cât mai mulți suporteri la teren!
În urma rezultatelor de până acum, Gloria Secusigiu a acumulat 4 puncte, ceea ce o poziționează pe locul IV în clasament.

Imaginile surprinse în acest număr al publicației locale sunt de la partidele disputate la Munar, unde Voința Munar a primit vizita celor din Șagu și de la partida dintre FO Sînpetru German și Înfrățirea Iratoșu.
În celelalte numere ale ziarului local vom prezenta imagini și de la partidele Gloriei Secusigiu, pentru a aduce în prim plan fiecare arenă fotbalistică.
Încheiem afirmându-ne susținerea pentru toate cele trei echipe de fotbal ale comunei, îndemnând suporterii să fie prezenți la partidele disputate pe terenurile proprii, pentru a se bucura de spectacolul oferit la meciurile din campionat și pentru a fi alături de reprezentanții noștri.

Both comments and pings are currently closed.