AS.F.O. Sânpetru German, Campionatul se apropie de final!

DSC_0130 [800x600]Mai sunt câteva etape și campionatul ligii a V-a se încheie! Este liga unde evoluează echipele noastre din Sânpetru German și Munar, care până la finalul competiției mai au de disputat doar 3 etape!
Echipa Gloria Secusigiu, care evoluează în liga a VI-a a avut ultimul meci oficial duminică, 31 iunie.
Așadar, se apropie de final încă un sezon fotbalistic, un sezon în care echipele noatre au adus în comună bucuria de a vedea partide oficiale de fotbal, de a asista la meciuri disputate, frumoase. O bucurie pe care doar suporterii adevărați o pot aprecia!
Fiind la final de campionat, dorium să felicităm toate echipele comunei pentru spectacolul fotbalistic oferit, să felicităm jucătorii, stafurile tehnice și pe toți cei de lângă echipe, căci datorită lor „sportul rege” continuă să existe și astăzi în comuna Secusigiu.
În acest număr al publicației locale ne-am îndreptat privirea spre echipa din Sânpetru German, echipele din Munar și Secusigiu fiind deja prezente în paginile noastre.
Până la începerea viitorului campionat, în toamnă, urăm echipelor comunei noastre să aibă parte de o pauză competițională liniștită, urmând a ne reântâlni odată cu deschiderea următorului sezon fotbalistic!

Both comments and pings are currently closed.