Consiliul Județean Arad sprijină investițiile din comuna Secusigiu – „Voi fi mereu alături de comuna Secusigiu” – Remus Guțu, vicepreședinte CJ Arad

ppdd-623x480Din postura de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, observ că în comuna Secusigiu administrația locală are realizări. Sunt mulțumit de ce se întâmplă în comună prin prisma lucrărilor care se desfășoară pe raza comunei Secusigiu. Mă refer aici la și la recentele lucrări de modernizare a infrastructurii – amenajarea drumului din Sînpetru German spre noul pod și bineînțeles construirea acestui nou pod peste Mureș. Sunt investiții cu impact deosebit pentru comuna Secusigiu, investiții sprijinite de Consiliul Județean Arad. Cu siguranță că noi, cei de la CJ Arad vom sprijini în continuare administrația locală a comunei, mai ales că avem o bună colaborare cu Consiliul Local Secusigiu și Primăria Secusigiu, domnul primar Cheșa Ilie și viceprimarul Onu Gavril Petru bucurându-se de întreaga mea considerație. Toate acestea mai ales că domnul viceprimar Onu Gavril Petru este totodată și vicepreședinte al PP-DD pentru județul Arad, deci colegul meu de partid, pe care îl stimez și susțin.
Doresc să transmit cetățenilor comunei Secusigiu că voi face tot ce ține de mine pentru a sprijini proiectele comunei, astfel încât comuna Secusigiu să se dezvolte în continuare. Fac această precizare deoarece doresc ca cetățenii să știe că aș dori să sprijin mult mai mult comuna dumneavoastră, dar în prezent Consiliul Județean nu mai dispune de resursele financiare de altă dată.
În încheiere, doresc să transmit mulțumirile mele autorităților locale pentru buna colaborare, iar cetățenilor comunei le doresc multă sănătate și bucurie.
Remus Guțu, vicepreședinte Consiliu Județean Arad

Both comments and pings are currently closed.