Investitori de seamă ai comunei – domnul Lupea Trandafir (FIRU) societate de construcții & pensiune

PICT2650 [800x600]Un investitor important al comunei este domnul Lupea Trandafir, cunoscut de către toți consătenii sub pseudonimul FIRU. Fost principal sponsor al echipei Foresta Oil, dânsul a avut amabilitatea de a sta de vorbă cu noi, fapt pentru care îi mulțumim, deoarece considerăm că este important să promovăm în ziarul nostru oamenii cu inițiativă din comună, care datorită valorii lor personale au reușit să aducă un plus de valoare întregii comunități.

 


Dânsul este proprietarul grupului de firme „Firu Grup Construct”, societate care activează în domeniul construcțiilor și care are în portofoliu o serie de lucrări importante în domeniu. Societatea activează de zece ani și a avut printre lucrările executate, inclusiv subantreprize la autostrada Arad-Timișoara. Totodată, dânsul și-a adus contribuția și la recentul proiect al podului de peste Mureș, susținând necesitatea acestei construcții în zona Sînpetru German.
Cât privește pensiunea construită în Sînpetru German, aceasta se numește „Popas Firu” și aici doritorii pot organiza nunți, botezuri, petreceri, precum și alte evenimente. Pensiunea este deschisă de aproximativ un an și funcționează în regim non-stop. Când am vizitat și noi pensiunea, am avut plăcerea de a o găsi la fața locului și pe doamna Bejenariu Cornelia, care se ocupă de bunul mers al activității la pensiune.
Ca o concluzie „FIRU”, reprezintă unul din principalii investitori ai comunei, care prin activitățile sale comerciale a arătat că avem în comună întreprinzători de seamă.

Both comments and pings are currently closed.