Daruri pentru copiii din comună!

DSC_9023 [800x600]Când vorbim de Crăciun, ne amintim de anii copilăriei, când toți așteptam să vedem cadourile de sub brad, să vedem cât de îndestulător e sacul moșului. Crăciunul înseamnă a dărui, din inimă, înseamnă bucurie, înseamnă colindă, înseamnă familie reunită în jurul bradului. Am văzut toate aceste caracteristici ale Crăciunului la acțiunea întreprinsă de primarul Cheșa Ilie împreună cu Asociația de Voluntari Cetatea Aradului, datorită implicării primarului Cheșa Ilie copiii de la grădinițe și școli primind cadouri de Crăciun!

A fot o acțiune din suflet, pentru copiii din comună! Astfel,în colaborare cu asociația de voluntari amintită, primarul Cheșa Ilie a reușit să ofere cadouri copiilor din comună, aducând bucurie în inimele lor.
Acțiunea a avut loc cu participarea inclusiv a jucătorilor de la clubul UTA Arad, care au venit să susțină această acțiune!
A dărui înseamnă a aduce bucurie, iar primarul Cheșa Ilie, alături de asociația de voluntari Cetatea Aradul asta a făcut! Pentru copiii din comună! Felicitări domnule primar, ați dovedit din nou că vă pasă de copii, că știți ce înseamnă Crăciunul!
Iar pe lângă această acțiune să nu uităm că primarul Cheșa  Ilie, împreună cu viceprimarul Onu Petru Gavril și cu sprijinul Consiliului Local, s-a preocupat ca și anul acesta toți copiii de la școli și grădinițe să primească cadouri de Crăciun, la fel cum de altfel s-a întâmplat în fiecare an! Încă o dată felicitări!

 

MOS CRĂCIUN A POPOSIT ÎN COMUNĂ

Totul s-a petrecut la serbările școlare, acolo unde, Moș Crăciun a poposit pentru a recompensa elevii care s-au întrecut în a prezenta serbări de final de an pline de surpize.
Piese de teatru, colinde, poezii și dansuri, toate au fost interpretate de copiii veniți costumați adecvat Crăciunului. Sălile claselor s-au umplut de culorile hăinuțelor celor mici, care, putem spune că au adus mai repede Crăciunul in comuna noastră. Au fost zile de spectacole în care toți cei veniți la serbări și-au amintit cu drag de anii tinereții, când așteptau ca Moș Crăciun să poposească în pragul casei lor.Iar Moș Crăciun nu i-a dezamăgit pe copii nici anul acesta, având tolba plină de cadouri pentru fiecare dintre ei, primarul Cheșa Ilie implicându-se pentru a aduce cadouri micilor elevi. Serbările școlare de anul acesta au reprezentat reale spectacole artistic în care elevii fiecărei clase s-au întrecut pe sine în a arăta părinților și tuturor celor prezenți, reprezentații artistice care mai de care mai spectaculoase. Am avut serbări bine pregătite, noi fiind prezenți la câteva dintre serbările grădinițelor din comună.
Am putut vedea așadar o mare diversitate de scenete, fiecare clasă organizându-și propria serbare, după cum a dorit și după inspirația artistică a fiecăruia.
Sentimentul voioșiei era peste tot, simțindu-se bucuria apropierii sărbă-torilor iernii, toată lumea, de la cei mici la cei mari trăind intens fiecare moment al serbărilor. Ceea ce a încântat cel mai mult audiența au fost nu doar scenetele prezentate de elevi ci și costumațiile acestora. De la îngerași, magi, moși crăciuni și crăciunițe, copiii ne-au adus încă o dată aminte de cât de frumoasă este această sărbătoare a Crăciunului, a nașterii Mântuitorului.
Primarul Cheșa Ilie a fost și el prezent pentru a dărui cadouri celor mici, astfel încât Crăciunul să fie simțit cu bucurie de către toți.

Felicităm elevii și pe doamnele profesoare pentru organizarea serbărilor, merită acest lucru, căci s-au pregătit intens , iar programele artistice anume gândite cu acest prilej  au fost reprezentative pentru acestă perioadă de final de an, când ne aflăm în preajma sărbătorii Nașterii Mântuitorului.
Am putea povesti multe, însă considerăm că imaginile surprinse la fața locului sunt mult mai plăcute decât orice istorisire.
Vă lăsăm așadar să vedeți câteva ipostaze care cu siguranță vă vor introduce în frumoasa atmosferă a Crăciunului.

Both comments and pings are currently closed.