De vorbă cu consilierii locali! Consilier Local Pop Ionică

DSC_9026 [800x600]Ce partid reprezentaţi şi la al câtelea mandat de consilier sunteţi?
Reprezint Partidul Naţional Liberal şi sunt bucuros că sunt la al doilea mandat de consilier local.
Ce vedeţi prioritar pentru dezvoltarea comunei?
Găsesc prioritar pentru comuna noastră atragerea de investitori pentru a stimula piaţa muncii, automat crescând şi nivelul de viaţă. Lipsesc trotuarele şi consider că sunt şi acestea o prioritate majoră pentru noi.
Cum vedeţi Consiliul Local, ca un for pe care îl interesează sau nu, binele comunei?
Consiliul Local votează pentru binele comunei. În definitiv urmărim binele comunei şi suntem dispuşi de fiecare dată pentru sacrificii în folosul comunităţii.
Care sunt relaţiile cu ceilalţi consilieri?
Relaţiile cu ceilalţi consilieri sunt bune. Nu am avut până acum probleme notabile şi cred că situaţia se va menţine detașată şi pe viitor.
Ce părere aveţi despre faptul că guvernul a oprit asfaltările din comună prin P.N.D.I.?
Ştim că s-au găsit nereguli la contractele acordate pentru asfaltare şi lucrările s-au oprit pentru a se face verificări amănunţite. Bineînţeles, situaţia nu este perfectă având în vedere că străzile rămân în acelaşi stadiu, dar avem încredere că vom putea relua lucrările cât mai curând. Doresc să-i asigur pe cetăţeni că, având în vedere că partidul nostru este la putere, vom face absolut tot posibilul pentru a reuşi rezolvarea cât mai multor nereguli din comuna noastră.
Cum se împacă votul polititc cu cel pentru interesul comunei?
Consider că votul majoritar este cel pentru interesul comunei. Voturile acordate pe criterii politice tind să fie marginalizate şi tocmai din acest punct de vedere am speranţa că, comuna noastră va arăta mult mai bine în viitor.
Un mesaj pentru cetăţeni?
Pe cei care ne-au acordat votul lor, doresc să-i rog să aibă răbdare pentru că, cu siguranţă, va veni şi rândul lor la trotuare, drumuri şi alte proiecte pentru ridicarea nivelului de trai, pentru că, bineînţeles, cu toţii aspirăm la spaţiul Schengen.
Dumnezeu să binecuvânteze comuna Secusigiu, vă doresc sărbatori fericite cu ocazia învierii Domnului Iisus Hristos.

Both comments and pings are currently closed.