De vorbă cu consilierii locali! Consilier Local Apostol Nicolae

DSC_9024Ce partid reprezentaţi şi la al câtelea mandat de consilier sunteţi?
Reprezint Partidul Democrat Liberal, şi sunt la primul meu mandat de consilier.
Ce vedeţi prioritar pentru dezvoltarea comunei?
În primul rând consider că reabilitarea drumurilor este cel mai prioritar proiect. Orice investitor ar dori să vină în Secusigiu, ar trebui să aibă la dispoziţie o infrastructură care să-i permită să-şi desfăşoare cât mai bine activitatea. Ar fi foarte benefică şi reţeaua de apă şi canalizare. Un lucru cu care noi ne străduim foarte tare sunt şi trotuarele din comună. Știm că este mare nevoie de ele şi eu consider ca sunt o prioritate pe lângă cele enumerate mai sus.
Cum vedeţi Consiliul Local, ca un for pe care îl interesează sau nu, binele comunei?
Consiliul local este foarte interesat de binele comunei, dar din păcate, sunt ocazii unde întâmpinăm mari probleme cu cei din alte partide, care obiectează în anumite situaţii, aceasta împiedicându-ne de multe ori în finalizarea proiectelor. Într-un sfârşit, obţinem voturile necesare, dar durează mai mult, şi cel care pierde este cetăţeanul.
Care sunt relaţiile cu ceilalţi consilieri?
Relaţiile cu ceilalţi consilieri sunt bune şi de bun augur. Când mergem în primărie, suntem consilieri şi urmărim interesul comunei, iar când suntem acasă, devenim prieteni şi ne comportăm ca atare.
Ce părere aveţi despre faptul că guvernul a oprit asfaltările din comună prin P.N.D.I.?
Am o părere foarte proastă despre această situaţie, pentru că aşa cum spuneam şi anterior, drumurile cred că sunt prioritare pentru cominutatea noastră. Oamenii nu au coloratură politică şi nu ar trebui să sufere pentru alegerile făcute de cei care au puterea de decizie. Noi sperăm şi facem tot posibilul ca acele asfaltări să continue, şi să ne putem încadra în normalitate.
Cum se împacă votul polititc cu cel pentru interesul comunei?
Cred că votul pentru binele comunei are întâietate în cele mai multe cazuri, totuşi, existând şi decizii luate pe bază politică.
Un mesaj pentru cetăţeni?
Pe cetăţenii comunei Secusigiu îi rog să nu-şi piardă încrederea în actualul primar şi în Consiliul Local. Noi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a dezvolta comuna şi pentru a ne putea mândri tot mai mult cu ce am realizat. Îi rog să ne sprijine în toate demersurile noastre, pentru că şi noi, la rândul nostru, îi sprijinim pe ei.

Both comments and pings are currently closed.