Din activitatea Școlii Generale Secusigiu!

DSCF1027 [800x600]Sub îndrumarea doamnelor profesor Prodan Ana, Neamţiu Roxana şi Barbosu Corina a avut loc un concurs de costume, măşti şi de dovleci.

Din juriu au făcut parte doamnele profesor Neagoe Violeta şi Quint Maria şi elevele Şipa Denisa şi Horţi Roxana.


Premii:
1. Secţiunea costume:
Locul I: nr. 16 – eleva Orga Daria;
Locul II: nr. 21 – elevul Szauka Alexandru;
Locul III: nr. 2 şi 3 – elevele Scuturici Andreea şi Scuturici Bianca;
2. Secţiunea măşti:
Locul I: nr. 4 – Acasandrei Raul;
Locul II: nr. 6 – Rus Daniel;
Locul III: nr. 7 – Bucur Ştefania;
3. Secţiunea dovleci:
Locul I: Preda Sergiu;
Locul II: Lepoiev Bileana;
Locul III: Danci Denisa.


DSCF1222 [800x600]Ziua de 1 decembrie, sărbătoarea românilor de pretutindeni, ne-a regăsit la Alba-Iulia, în însăşi inima locului unde a fost înfăptuită Marea Unire şi a fost citită Rezoluţia de Unire redactată de către Vasile Goldiş şi citită de episcopul greco-catolic Iuliu Hossu.
Am avut parte de o vreme frumoasă, la un moment dat şi de zăpadă, iar itinerariul a fost minunat: am vizitat vechea biserică de piatră de la Densuş, situl arheologic Sarmisegetusa Regia şi Cetatea Alba-Iulia cu toate momentele ei frumoase: slujba de la catedrală, momentul depunerii coroanelor, defilarea, vizită în cetate şi multe altele pe care deşi nu le aşternem pe hârtie, ne-au rămas cu siguranţă în suflete.
Suntem fericiţi de această experienţă minunată şi de faptul că am purtat, din partea Aradului, la Alba-Iulia, cu mândrie drapelul ţării noastre. Însoţitori: doamnele profesor Vlad Simona şi Szakacs Nadina Maria din partea Şcolii Gimnaziale Secusigiu şi doamna profesor Nagyorgy Angela din partea Şcolii Gimnaziale Felnac.
La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! Sărbători fericite alături de cei dragi, gânduri bune şi bucurii!
A consemnat,
Prof. Szakacs Nadina Maria

Both comments and pings are currently closed.