Din activitatea Școlii Generale Secusigiu!

DSCF1052 [800x600]Calitatea de cetăţean european
În luna octombrie a avut loc o activitate pe tema cetăţeanului european: ce presupune să fii un cetăţean european, state europene, populaţia acestor state şi altele.

Activitatea a fost condusă de prof. Neagoe Violeta Constanţa şi în sprijinul doamnei profesor au venit elevii clasei a VII-a B prin reprezentanţii următori: Lepoiev Bileana, Ciceu Andrei Vlad şi Luca Bogdan – care a realizat o parte din prezentare.

 

Le mulţumim pentru munca depusă în realizarea acestei activităţi!
A consemnat,
Prof. Szakacs Nadina Maria

DSCF1052 [800x600] DSCF1147 [800x600]


 

DSCF1079În data de 25 octombrie 2013 am pornit într-o excursie minunată, care avea să ne dezvăluie un anotimp blând: toamna.
La Mănăstirea Feredeu am regăsit liniştea zilelor de toamnă, cu crizanteme frumos înflorite şi am asistat la o parte din slujbă, mânaţi de gânduri bune şi de reculegere.
Mai apoi am poposit la muzeul memorial Ioan Slavici din Şiria, unde am făcut un mic tur în cadrul căruia am aflat foarte multe informaţii pe care nu le cunoşteam despre iubitul şi preferatul nostru scriitor arădean cu care ne mândrim.
Paşii ne-au purtat spre Dezna, loc în care am regăsit un peisaj fantastic de toamnă, desprins parcă din tablourile pictorilor. Ne-am umplut sufletele de acest peisaj şi am pornit spre Moneasa, loc în care am staţionat pentru mai multe ore şi unde ne-am simţit foarte bine.
Însoţitorii grupului de copii au fost prof. Cismaş Simona şi prof. Szakacs Nadina Maria. Ne bucurăm că am putut să surprindem acest frumos anotimp în cele mai minunate momente ale sale şi că am putut oferi puţin din timpul nostru şi sufletului, dar şi culturalizării. Pentru că prin această excursie, ne-am oferit amintiri ce vor dăinui!
A consemnat,
Prof. Szakacs Nadina Maria


DSC03852 [800x600] DSC03882 [800x600]

Cu mic,  cu mare ne-am adunat pentru excursia în județul Bihor. Această excursie a fost organizată de următorii dascăli: Prodan Anca, Brătfălean Mioara, Jirji Daciana, Paianu Stela din Secusigiu, iar din Sînpetru German, Boibociov Anca și Popa Emil.
Ne-am propus să vizităm Peștera Urșilor, care  ne-a impresionat prin frumoasele stalactite și stalagmite. După amiaza am ajuns și la Grădina Zoologică din Oradea care ne-a  încantat cu cele peste 400 de animale sălbatice, impresionantele acvarii cu pești și reptile.
După atata plimbare, ne-a  cuprins și foamea și ne-am oprit la Mc Donalds din Oradea. Am fost foarte multumiți de copiii care ne-au însoțit și sperăm că le-a plăcut această excursie.
A consemnat,
Prof. Prodan Ana

Both comments and pings are currently closed.