„Dulcea mea Doamnă/Eminul meu iubit…” – 163 de ani de la naşterea geniului

IMG_1017De asemenea, copiii au cântat în cinstea poetului, au realizat creaţii proprii pentru a-l cinsti, i-au realizat portretul. Creaţiile literare urmează a fi expediate la Şcoala Gimnazială Vînători, jud. Vrancea în vederea participării la concursul de creaţie literară şi plastică „Eminescu în durata eternă”, lucrări care vor fi jurizate în data de 12 februarie 2013, urmând ca diplomele să fie expediate până la sfârşitul lunii martie 2013.
Clasele implicate în realizarea acestei activităţi sunt clasa a IV-a B, clasa a VI-a B, clasele a VIII-a A şi B. Felicitări copiilor şi precizăm că fiecare clasă a primit o diplomă aniversară – 163 de ani de la naşterea poetului nepereche – Mihai Eminescu.
Mulţumesc şi colegelor care au lucrat umăr la umăr cu mine pentru această activitate: prof. Brătfălean Mioara, prof. Prodan Anca (consilierul nostru educativ) şi prof. Sărac Dana. De asemenea, îi mulţumim doamnei director prof. Paul Angelica Ana pentru prezenţa la activitate şi pentru cuvintele frumoase cu care ne-a onorat la debutul acesteia.
A consemnat, prof. Szakacs Nadina Maria

Both comments and pings are currently closed.