Viceprimarul vă informează:

vice• Împreună cu domnul primar continuăm și în acest an un program edilitar la nivelul comunei, astfel încât activitatea administrativă să se desfășoare în condiții optime.
• Dorim continuarea lucrărilor deja începute în comună și structurarea bugetului local de asemenea manieră încât să cuprindă toate sectoarele importante ale vieții comunității noastre locale.
• Instituțiile de învățământ au fost asigurate cu stocul de lemne necesar încălzirii, asigurându-se condițiile propice desfășurării orelr de curs.
• Curățenia comunei constituie și în acest an o preocupare importantă a activității mele, fapt pentru care am și început împreună cu cei de la ajutorul social acțiunile de curățenie de la intrările în localități, de pe drumul județean. Rog cetățenii să nu mai arunce gunoaiele în locuri nepermise pentru a păstra comuna curată. În acest sens le aduc la cunoștință tuturor că aruncarea gunoiului menajer trebuie să se facă în pubelele pe care cetățenii le-au primit anume în acest scop sau în gropile anume amenajate și care au avizul primăriei.
• Avem probleme la nivelul comunei cu plata taxei de salubritate. Această taxă este obligatorie și ea nu a fost stabilită de primărie, ci de societatea ASA, care se ocupă de colectarea gunoiului menajer. Atrag atenția cetățenilor care au astfel de restanțe, să vină să-și achite datoriile. Nu dorim să ajungem în situația de a începe executările silite împotriva lor, însă dacă va fi necesar vor trece la luarea măsurilor legale, prin care vom obliga restanțierii la plata datoriilor.
Viceprimar, Gavril Onu

Both comments and pings are currently closed.