Echipele comunei la final de campionat!

IMG_9564 [800x600]Gloria Secusigiu a disputat duminică 15 iunie ultimul meci din acest campionat. Echipa noastră a jucat pe teren propriu în fața celor de la Dorobanți. Ne bucurăm că ultima partidă din campionatul 2013-2014 al Ligii a VI-a seria A s-a încheiat cu o victorie pentru echipa din Secusigiu, aceasta impunându-se cu 2-0. În urma reușitei Gloria Secusigiu se situează pe locul 5 un loc onorabil după munca și dăruirea de care jucătorii au dat dovadă pe parcursul campionatului. De menționat este faptul că în ultimele meciuri, cu Covăsânțul respectiv Lunca Teuz, jucătorii noștri au obținut doar victorii. Îi felicităm pentru rezultatull obținut și sperăm ca în campionatul viitor să înregistreze o evoluție și mai bună.

Echipa localității Munar, AS Voința Munar a întâlnit duminică 15 iunie, pe teren propriu pe CS Speranța Turnu, într-un meci care s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2. Această reușită plasează Munarul pe locul 12 în clasamentul Ligii a V-a, Seria A. Este un loc onorabil însă până la finalul campionatului mai sunt încă două partide de disputat, iar în urma acestora Munarul mai are șanse să urce în clasament. Așadar pe 22 iunie Munarul joacă în deplasare cu Mureșul Zădăreni, iar ultima partidă este programată pe 29 iunie, când Voința Munar va întâlni pe AS Vinga. Meciul se joacă acasă. Le dorim succes în următoarele etape!

Chiar dacă nu a avut o evoluție așa cum ne-am fi dorit, echipa comunei noastre de Liga a IV-a, Foresta Oil Sânpetru German a adus însă, pe parcursul campionatului spectacolul fotbalistic tuturor iubitorilor de fotbal. La fiecare partidă jucată acasă suporterii au venit în număr mare pentru a vedea meciuri de Liga a IV-a, mai ales că au avut ocazia să vadă, pe teren propriu pe UTA Bătrâna Doamnă. Din păcate, acum la final de campionat, Foresta Oil a retrogradat dar putem spune că atâta vreme cât a jucat în Liga a IV-a a avut multe de învățat, acumulând experiență. Să sperăm că, nu după mult vreme o vom revedea în această Ligă.

Both comments and pings are currently closed.