Elevii Şcolii Gimnaziale Secusigiu – Excelenţi în Educaţie!

DSCF4028 [800x600]Avem cu ce să ne mândrim, deoarece copiii dumneavoastră –  dragi părinţi –  sunt cei care prin rezultatele pe care le obţin şi care le fac cinste de fiecare dată, ne fac şi pe noi să simţin onoarea de a le fi dascăli.
Avem elevi care ne-au reprezentat onorabil la olimpiada susţinută în această perioadă la ambele discipline: Limbă, literatură şi comunicare şi Educaţie tehnologică.
Participanţii la olimpiada de Limbă, literatură şi comunicare – faza locală – au fost elevii: Şimăndan Paul (clasa a V-a), David Raul (clasa a V-a), Marina Anamaria (clasa a VI-a), Florea Raluca (clasa a VIII-a), Gal Gessica (clasa a VIII-a) – coordonaţi de către doamna prof. Cismaş Simona şi elevele Dobândă Adina (clasa a VI-a), Cheşa Eliza Andrada (clasa a VII-a), Rotaru Anamaria (clasa a VIII-a) – coordonate de domnişoara prof. Szakacs Nadina Maria. Eleva Cheşa Eliza Andrada s-a calificat la faza judeţeană, unde ne-a reprezentat onorabil şi pentru aceasta o felicităm.
Participanţii la olimpiada de Educaţie tehnologică – faza judeţeană – au fost elevii Bălătici Nicolae Marian (clasa a V-a), Curtuiuş Daria (clasa a V-a) şi Arsin Daria Iulia Georgiana (clasa a VI-a). Eleva Arsin Daria Iulia Georgiana a obţinut rezultate foarte bune la ambele probe: proba scrisă – 9,20, iar proba practică – 8,40. Aceasta a obţinut menţiune la faza pe judeţ alături de profesorul coordonator al elevilor, domnul Buha Mihai care este un dascăl dedicat elevilor şi activităţilor pe care le întreprinde.
Îi felicit atât pe elevi, cât şi pe colegii mei şi le doresc pe mai departe cât mai multe activităţi interesante, care să se materializeze în rezultate deosebite!
A consemnat, prof.
Szakacs Nadina Maria

Both comments and pings are currently closed.