Evanghelizare la Biserica Penticostală„Măslinul” din Secusigiu

DSC_0019 [800x600]În cursul lunii mai, la noua biserică penticostală din Secusigiu, respectiv Biserica Penticostală „Măslinul”, s-au organizat zile de evanghelizare, în care cuvântul Domnului a fost adus spre auzire tuturor celor invitați, tuturor celor ce au dorit să asculte și să ia aminte la învățăturile biblice,în special celor de etnie romă.
Atfel, deși este nou înființată, Biserica a reușit săși facă auzită chemare spre evanghelizare în comună, la predicile propăvăduite cu prilejul acestui important evenimenet religios partcipând o mulțime de cerdincioși a tuturor cultelor religioase.

Evanghelizarea, ca și eveniment religios major, a constituit un bun moment prin care cuvântul Domnului a fost propovăduit tuturor, un prilej al bucuriei ascultării învățăturilor Cărții Sfinte, învățături fără de care nu aa putea trări în liniște sufletească și comuniune cu Dumnezeu.
La evenimentul religios al Bisericii, ne-am întâlnit și cu primarul Cheșea Ilie, care răspunde mereu invitației c omunității locale, astfel încât și de această dată a fost în mijlocul cetățenilor, venind să participe la evenghelizare organizată la această nouă biserică din Secusigiu.
Primarul Cheșa Ilie ne-a declarat: „Nimic nu mă bucură mai mult decât să văd pace și înțelegere în comunitatea noastră locală, căci la acest eveniment au participat credincioși ai tuturor confesiunilor religioase, lucru care este normal în orice comunitate care trăiește frumos, în prietenie și bună înțelegere. Astfel este marea noastră familie secusigeană despre care vorbesc tuturor, așa doresc să fim mereu, uniți, bucuroși de fiecare dată când de întâlnim unii cu alții, cu orice ocazie, la orice manifestare organizată în omună. Mulțumesc organizatorilor pentru invitația de a fi prezent la evanghelizare, am venit cu mare plăcere și voi veni în continuare ori de cîte ori voi fi invitat, la orice eveniment inițiat și desfășurat în Secusigiu sau în celelate localități ale comunei noastre. Fiecare prilej de întâlnire între noi, cei care locuim și trăim aici, în comuna Secusigiu, trebuie să fie motiv de bucurie, fiindcă toți conviețuim aici, toți dorim doar lucruri bune pentru comna noastră, pentru familiile noastre, pentru comunitatea noastră locală în general.”

Both comments and pings are currently closed.