Gânduri către absolvenţii Şcolii Gimnaziale Secusigiu – promoţia 2013

prof. Nadina Maria SzakacsŢin să vă spun că mă bucur enorm că v-am cunoscut şi că am avut şansa de a fi martor la emoţiile voastre, în momente bune sau mai puţin bune ale vieţii, cu care v-aţi confruntat.
Aţi fost cuminţi, buni şi respectuoşi… şi nu vă laud doar să irosesc aceste rânduri sau să par drăguţă. De un an de zile vă sunt alături şi vă simt mult mai maturi, mult mai înţelepţi, pregătiţi cu toate cele necesare spre a merge mai departe în viaţă.
Mă bucur că aveţi şansa de a creşte, de a ne face mândri de voi. Sunt sigură că veţi reuşi tot ce vă veţi propune, acest lucru fiind posibil fiindcă sunteţi mânaţi de înalte idealuri şi dacă nu sunteţi conştienţi de ele încă, le veţi descoperi pe parcurs şi le veţi valorifica.
Sper ca de fiecare dată când ne vom revedea, să o facem cu drag. Nu ştim unde ne poartă viaţa şi acest lucru e valabil pentru noi toţi, de aceea, atunci când mă veţi căuta aş dori să ştiţi că o parte din sufletul meu va rămâne aici, la Secusigiu, fericită de faptul că v-am cunoscut, că existaţi şi mândră sper, când voi auzi rostindu-se numele voastre.
Vă doresc tot ce-i mai bun, mai frumos şi mai curat. Să cuceriţi cât vreţi, mânaţi de idealuri nobile. Să nu vă pierdeţi demnitatea şi să nu uitaţi să iubiţi pentru a vă face la rândul vostru iubiţi!
Mult succes la examenele din vară şi la toate cele câte vor urma! S-aveţi un zbor lin şi înalt şi să cuceriţi toate spaţiile pe care le-aţi avut sau le aveţi în vedere.
Cu multă dragoste,
prof.  Nadina Maria Szakacs

Both comments and pings are currently closed.