Gânduri pentru absolvenţii promoţiei 2014

tedit16Nu v-am cunoscut ca dascăl la clasă, dar v-am cunoscut în împrejurări ce m-au determinat să fiu alături de voi şi mă bucur că a existat această empatie între mine şi clasele a VIII-a.
Acum sunteţi pe punct de plecare de la Şcoala Gimnazială Secusigiu şi mi-aş dori să nu uitaţi că aici v-aţi format încă de mici, că aici vă sunt rădăcinile şi identitatea! Să priviţi mereu cu recunoştinţă către dascălii voştrii, fiindcă fiecare în parte, v-a îndrumat după putinţă şi v-a dorit doar binele.
Suntem mândrii de voi, că aţi parcurs anii de şcoală aici, la Secusigiu şi de faptul că astăzi vă aflaţi în prag de absolvire!
Vă doresc mult succes la examene în numele tuturor: cadre didactice, colegi, oameni aparţinând comunităţii – fiindcă toţi vă suntem alături şi ne simţim mândrii că de aici veţi porni spre alte zări pentru a demonstra că sunteţi buni, curaţi şi perseverenţi în tot ce faceţi!
Mai întâi de toate, să demonstraţi că sunteţi oameni de valoare, pentru a ajunge, cu multă muncă, desigur, spre ţintele pe care le vizaţi!
Să rămâneţi copii buni şi să nu uitaţi că adevăratele valori se află în suflet, în credinţele voastre insuflate de familie, dascăli, preot, comunitate!
Drum lin spre zări luminoase şi căi care să se deschidă vouă cu cât mai multe oportunităţi!
Împreună cu ai voştri colegi din clasa a V-a vă-mbrăţişez cu drag,
Prof. Szakacs Nadina Maria

Both comments and pings are currently closed.