Investitori de seamă ai comunei – domnul Ciprian Buz depozit materiale de construcții în Secusigiu

DSC_9406 [800x600.1]De când ați deschis depozitul și cum ați ales această afacere?
Am  deschis acest magazin în anul 2009 când am constatat că această zonă este descoperită din punctul de vedere al materialelor de construcție și produselor metalo-chimice.

Am dorit ca prin această afacere să mă dezvolt dar și să ajut persoanele interesate prin produse de cea mai bună calitate, aici, aproape de ei.

 


Ce fel de produse comercializați?
Comercializez toate materialele de construcții cum ar fi ciment, cărămidă și toate celelalte componente precum și produse metalo-chimice precum șuruburi, cuie, scule, produse de curățenie, etc. Am încercat să fac tot posibilul ca cetățenii din Secusigiu să beneficieze de tot ce au nevoie pentru construcții și nu numai.
De unde vă aprovizionați depozitul cu un așa volum mare de marfă?
Cumpăr marfă din aproape toată țara pentru că anumite materiale de calitate se găsesc la prețuri avantajoase doar în anumite locuri. Pentru ca să ofer o marfă cu calitate ridicată la un preț scăzut trebuie să mă orientez și să aleg cu mare grijă ce cumpăr și eu la rândul meu.
Câți angajați aveți?
Pentru volumul de muncă necesar la momentul actual consider că am nevoie de 5 angajați. Am descoperit pe parcurs că aceasta este varianta cea mai bună și am decis să nu schimb componența firmei așa că am rămas cu acest număr de angajați.
Cum estimați că se va încheia anul acesta din punct de vedere financiar pentru dumneavoastră?
Nu pot să dau date exacte dar știu că până în momentul acesta afacerea funcționeaza cu 30% mai prost decât anul trecut. Am avut un an mult mai slab din cauză că oamenii nu mai vin într-un număr așa de mare să cumpere materiale de construcții. A scăzut puterea de cumpărare!
Cum se vede piața de materiale de construcții din Secusigiu?
În Secusigiu este o piață destul de bună pentru genul acesta de afacere. Comuna este într-o continuă dezvoltare și tot timpul se construiesc case noi sau se renovează. Din păcate în ultimii ani, poate criza sau alte cauze au făcut ca volumul de marfă vândută să fie unul mai mic. Sper totuși ca în viitor lucrurile să se redreseze.
Am dori șă știm orarul depozitului dumneavoastră și dacă doriți să extindeți această afacere?
Doresc să dezolt această afacere bineînțeles pentru a acoperi cât mai mult din piața existentă în această ramură. Consider că tot timpul este loc de mai bine și eu încerc pe cât posibil să ofer materiale de calitate. Sunt sigur că oamenii deja știu asta și nu am să-mi pierd clientela. Cei interesați pot găsi depozitul deschis de luni până vineri de la ora 8:00 la ora 17:00 iar sâmbătă de la ora 8:00 la 13:00.

Both comments and pings are currently closed.