Primarul vă informează

cHESAVă informez că s-au început lucrări de amenajare de trotuare prin pavare la Satu Mare și Munar, lucrări prin care se amenajează noi tronsoane de trotuare în comună și care vor continua  și în exercițiul bugetar viitor, raportat la sumele pe care le avem la dispoziție la bugetul local.
De asemena, Remiza pompierilor din Sânpetru German este în renovare, așa cum am specificat, acesta fiind un proiect necesar pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a activității SVSU în comună.
De acum încolo întocmirea cărților de identitate se va putea face la Primărie la Secusigiu, în fiecare joi din săptămână, ceea ce este un lucru bun pentru fiecare locuitor al comunei noastre, fiindcă nu va mai trebui ca pentru aceste sevicii cetățenii comunei să se deplaseze la Pecica, reprezentanții biroului de evidență a populației venind în zilele de joi la Secusigiu.
După cum ați putut constata, de o vreme bună încerc să evit a mai  sta să discut despre minciunile continue ale consilierului Grad, care de ani buni visează mereu să ajungă  cumva primar al comunei, iar pentru aceasta este dispus să inventeze orice minciună și născocire posibilă ca să mă discrediteze pe mine și echipa de la Primărie, numai pentru a atrage posibile viitoare voturi. Nu realizează nici acum, că minciunile și răutățile inventate de el nu conving pe nimeni, că suntem în anul 2015, cînd toată lumea vede ce se întâmplă peste tot, este informată, iar nimeni nu este așa credul încât să aplece urechea la invențiile sale. De când a ajuns printr-o întâmplare consilier local, nu a fost în stare să întocmească nici un proiect viabil pentru comună, nu a fost capabil să aducă măcar 1 leu la comuna Secusigiu, dar încearcă în fel și chip să dezinformeze pentru a se prezenta pe sine ca unuia ce-i pasă. Din păcate, vedem că prin ceea ce face nu-i prea pasă decât de propriul interes, exemplu elocvent fiind amenda primită de comună de la Garda de Mediu, chiar consilierul Grad lăudându-se în foile sale volante că sesizează modul în care cetățenii depozitează molozul, urmarea fiind amendarea comunei cu suma de 25000 lei. Culmea, pentru ca acum același consilier Grad să vină și să se întrebe de ce comuna noastră a fost amendată? Aceasta este culmea ipocriziei, dovada faptului că acestui individ ce stă la Felnac nu-i pasă defel de cetățenii comunei noastre, de comuna Secusigiu în general. Același consilier vine și se leagă de lucrările de renovare de la Remiza din Sânpetru German, dezinformând și de această dată depre costul gardului, care, după cum se vede din deviz a costat doat 5.072 lei. Ori a mințit cu bună știință despre acest lucru, ori a stat degeaba pe la Primărie, pe la ședințele Consiliului Local, fiindcă dacă ar ști să citească un deviz ar fi văzut clar cât a costat acest gard. Un alt neadevăr prezentat de același individ este cel referitor la banii primiți de comună de la fostul guvern (spun fostul fiindcă oamenii i-au dat jos acum pe acei mincinoși), când în realitate guvernul respectiv a luat banii comunei la începutul anului, sumele restituite la final de iulie neacoperind totalul banilor luați de la comuna noastră la începutul anului.
Consider că nici nu are rost să  mai continui a răspunde la minciunile inventate de acest individ, care oricum va continua în același fel, mințind în fel și chip, despre orice și oricine, numai pentru a face cumva să fie ales primar al comunei. Un om care trăiește în minciună și răutate să fie apreciat de oameni? Nu cred acest lucru, după cum sunt convins că toți v-ați săturat de  născocirile acestui individ care doar interesul lui îl vede în tot ceea ce face. Pentru el acum nu-i bine nici că se amenajează trotuare la Munar și Satu Mare. Cu alte cuvinte, noi cu munca și problemele, el cu dezinformarea.
Vă doresc tuturor multă sănătate și să auzim numai de bine.
Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.