Seri de evanghelizare la Biserica Penticostală din Secusigiu

DSC_0436 [800x600]Așa după cum ne-am obișnuit, an de an, luna ianuarie este luna în care Biserica Penticostală din Secusigiu organizează seri de evanghelizare pentru toți cei care doresc să asculte  Cuvântul Domnului, pentru toți cei care sunt în căutarea Adevărului vieții pe acest pământ, pentru toți creștinii ce doresc să-și găsească liniștea și pacea sufletească.
„Și anul acesta ușile Bisericii Penticostale din Secusigiu s-au deschis larg pentru toți cei care au dorit să petreacă seri frumoase ascultând cuvântul Domnului și aducând prin prezență și cântec de slavă, cinstire Lui Dumnezeu Cel Atotputernic.” Cum am putea descrie mai bine zilele de evanghelizare de la Biserica Penticostală, decât ca o perioadă a căutării și întâlnirii cu Dumnezeu! Seri ale pocăinței, în care chemarea Domnului la smerenie și Adevăr a putut fi auzită de toți cei prezenți! Seri ale inimilor deschise și a sufletelor pure! Seri pline de iubire în comuniune totală cu Dumnezeu! Este exact ceea ce ați fi găsit dacă ați fi căutat, la Biserica Penticostală din Secusigiu.
În zilele de evanghelizare, toți cei veniți au încercat să găsească drumul întâlnirii cu Domnul, făcând primul pas către această întâlnire: acceptarea puterii și iubirii lui Dumnezeu și rugăciunea, ca și chemare spre pocăință!
Serile din timpul evanghelizării au avut astfel o rezonanță totală de iubire față de Dumnezeu, în care rugăciunea venită din inimile celor prezenți s-a îndreptat spre cer.
Toate aceastea s-au întâmplat într-o atmosferă deschisă, plină de liniște sufletească, liniște ce nu poate exista fără iubirea față de Dumnezeu.
Serile de evanghelizare au fost seri în care toți cei care s-au simțit singuri, au putut veni, căuta și găsi Adevărul! Au putut găsi iubirea lui Dumnezeu, au putut să-L întâlnească pe Domnul, fără a se mai despărți vreodată de EL.
Biserica Penticostală din Secusigiu  și-a deschis ușile anume pentru a facilita această ÎNTÂLNIRE, și toți au putut intra pentru a găsi ceea ce caută de atâta vreme- pe Dumnezeu, care să le fie aproape de acum încolo.
Străine, vino și găsește Adevărul, adevărata bogăție! Pe Domnul! Singurul care-ți poate aduce ceea ce cauți, bunătatea, dragostea, iubirea, liniștea, seninătatea. Doar cu Dumnezeu în suflet poți simți bucuria adevărată!
Aceasta a fost CHEMAREA Bisericii Penticostală și a întregii comunități, frați și surori întru Domnul! Chemarea la pocăință și smerenie, chemarea la ADEVĂR- cea mai mare bogăție pe care o poate găsi cineva! Toate acestea le poți dobândi prin smerenie, prin acceptarea puterii lui Dumnezeu și a faptului că nimic nu poți face în viață fără ajutorul Domnului. Iar dacă mândria îți întunecă mintea, atunci vai de cel ce nu se smerește singur, ci îl smerește Dumnezeu, căci totul este pierdut dacă Domnul te lasă din mâinile sale!
Serile de evanghelizare s-a încheiat, însă ecourile sale rămân! Serile de rugăciune s-au făcut simțite peste tot, iar căutarea ADEVĂRULUI a luat sfărșit pentru mulți: l-au întâlnit pe Dumnezeu, urmând de acum încolo un nou drum, cu Domnul în suflet! Amin! Serile de evanghelizare de la Biserica Penticostală ne-au arătat din nou ce comunitate frumoasă avem la această biserică de mare însemnătate a comunei, o comunitate primitoare, cu suflet curat, o comunitate care trăiește fiecare zi cu bucuria slăvirii Domnului și a cuvântului Său. S-a văzut acest lucru la fiecare seară de evanghelizare, când toți cei prezenți s-au putut bucura de o atmosferă plină de evlavie, de smerenie, o atmosferă încărcată de bucuria de a slăvi pe Cel Atotputernic și Iertător.
Fiecare seară a fost una deosebită, cu invitați chemați a propăvădui Cuvântul Domnului, cu invitați chemați a se alătura marii familii a acestei frumoase biserici din Secusigiu.
Printre cei veniți la aceste seri speciale l-am remarcat și pe primarul Cheșa Ilie, care ne-a declarat: „Biserica Penticostală din Secusigiu este o biserică dragă mie, unde vin de fiecare dată cu plăcere, căci mă simt ca într-o mare familie creștină. O familie în care a trăi în comuniune cu Dumnezeu este ceva firesc, ceea ce trebuie să facă fiecare dintre noi. Să trăim cu iubire față de Dumnezeu, cu Dumnezeu în suflet. Mă bucur că am fost în aceste seri alături de întreaga comunitate penticostală, care m-a primit cu căldură și prietenie și cu siguranță că voi mai veni pentru a împărtăși bucuria de a fi în mijlocul acestei frumoase și respectate comunități creștine.”

Both comments and pings are currently closed.