Sportul Rege în comuna Secusigiu

sebis-sirineasa-12_36600706830_oPutem spune că arenele fotbalistice din comună au renăscut, fiindcă, odată cu începerea noului campionat, terenurile de fotbal au prins din nou viață, au ieșit din amorțeală, au redevenit punctele centrale ale zilelor de sfârșit de săptămână. Acum, dacă este duminică, se joacă meciurile echipelor din Secusigiu, Sânpetru German și Munar , care evoluează în liga a V-a, seria A din campionatul județean de fotbal, ceea ce înseamnă pentru noi, multe derbyuri în comună.
Așadar,  au reînceput emoțiile iubitorilor sportului rege din comună, iar adrenalina curge din nou pe arenele comunei noastre.
Începerea campionatului a readus cu el nu doar bucuriile, dar și emoțiile, căci echipele noastre au reînceput lupta pentru fiecare punct pus în joc.
Pe teren au reînceput luptele aprige, în timp ce tribunele s-au reanimat de spectatorii veniți să susțină echipele, dar mai ales să trăiască„fenomenul” alături de jucători și staful tehnic.
Toată lumea a redevenit una cu echipele, scandările au reînceput a se face auzite, galeriile au revenit la viață.
Se trăiește din nou la cote maxime, sportul rege s-a reîntors acolo unde-i este locul: pe arenele din Secusigiu, Sânpetru German și Munar, locuri de bucurie maximă sau de tristețe intensă, dar mai presus de orice, de dragoste totală pentru sportul cu balonul rotund! Un sport al pasiunii și implicării totale.
În acest număr al publicației locale, vă aducem în prim plan echipele Gloria Secusigiu și Voința Munar, urmând ca în numărul următor, să ne îndreptăm privirea și spre AS.F.O Sânpetru German.
Până atunci, urăm reprezentantelor comunei noastre să aibă un parcurs competițional cât mai bun, cu cât mai multe victorii!

Gloria Secusigiu

Reprezentata „sportului rege” din Secusigiu- „Gloria Secusigiu”, a disputat până în prezent 8 etape din acest campionat, etape în urma cărora echipa noastră ocupă poziția a IV-a din clasamentul ligii a V-a Seria A, cu un cumul de 16 puncte, făcând referire la rezultatele oficiale finale de duminică-15 octombrie, când am tipărit ziarul nostru.
Aceste 8 etape oficiale disputate de „Gloria Secusigiu” până în prezent s-au încheiat cu rezultatele: 3-0 acasă cu Unirea Șeitin, 2-1 pe terenul celor de la Iratoșu,  3-2 pe teren propriu cu „Șoimii Livada, 2-3 în deplasare la Semlac, 1-0pe terenul secusigean în compania echipei „Aqa Vest Arad”,2-1 în deplasare la Zădăreni, 3-0 acasă cu Atletico Arad și 2-2   pe terenul echipei din Dorobanți.
Urăm băieților să se redreseze cât mai repede, pentru a vedea cât mai multe rezultate bune pentru echipa noastră și partide cât mai frumoase. Prin ambiție și determinare se poate!

Voința Munar

Ne îndreptăm privirea și asupra echipei Voința Munar, echipă cu tradiție în liga a V-A seria A, o echipă care mereu a avut lângă ea oameni inimoși care au ajutat ca această reprezentatntă a comunei să evolueze cât mai bine, păstrându-se astfel tradiția de a avea o echipă de fotbal la Munar.
Ca și celelate echipe ale comunei, „Voința Munar” a disputat 8 etape, obținând rezultatele: 4-2 în deplasare la Macea, 1-1 acasă cu echipa din Aluniș, 2-1 pe terenul din Munar în compania echipei Unirea Șeitin, 6-2 la Iratoșu, 3-4 în deplasare la Semlac, 5-3 cu Aqa Vest Arad și 5-1 la vecinii noștri din Zădăreni.
În urma acestor evoluții, echipa ocupă poziția a VIII-a, cu un total de 10 puncte.

Both comments and pings are currently closed.