SVSU Secusigiu din nou pe podium!

100_5979 [800x600]Că avem la Sânpetru German o tradiție de un secol a pompierilor, știm cu toții, ceea ce însemnă că a existat o preocupare reală a cetățenilor comunei încă de pe atunci în a asigura servicii de intervenție pentru situațiile urgente ce se impuneau.
Ceea ce este însă cu adevărat de apreciat, este faptul că această tradiție continuă peste timp, echipa SVSU de acum făcând din plin cinste celor care au pus bazele acestei ramuri de acticitate în comună.
Astfel, după ce a câștigat faza județeană, echipa SVSU a comunei noastre s-a calificat la concursul profesional de specialitate de la Satu Mare, concurs la care a participat echipe din județele Arad, Satu Mare, Timiș,Maramureș, Cluj, Sălaj, Bihor. Echipa noatră s-a prezentat la concurs cu lotul complet- 11 componenți-, fiind însoțită și susținută de primarul Cheșa Ilie și viceprimarul Gavril Onu, aceștia dorind să fie aproape de echipa SVSU la această competiție reprezentativă la nivel național pentru domeniul de activitate al pompierilor.
Concursul a cuprins mai multe probe: ștafetă 4x100m, proba de îndemânare, proba de dispozitiv, proba de viteză. La finalul acestor probe, echipa noatră s-a clasat pe locul II, adică din nou pe podium! Un loc mai mult decât merituos, un loc care certifică încă odată valoarea incontestabilă a echipei noastre SVSU, o echipă care face cinste comunei, continuă tradiția înaintașilor, intervine în situațiile de urgență din comună și nu în ultimul rând, prin aceste concursuri, promovează comuna Secusigiu peste tot! Felicitări!

Both comments and pings are currently closed.