SVSU Secusigiu – Face cinste comunei!

DSC_0296 [800x600]Având o tradiție recunoscută în ceea ce privește existența serviciului de pompieri voluntarri, comuna Secusigiu se poate mândri și astăzi cu o echipă SVSU care prin componenții săi reușește să se claseze mereu pe podiumurile concursurilor de specialitate!
Astfel, la nivelul județului Arad echipa SVSU a comunei, din Sânpetru German, a câștigat primul loc la concursul specific pe județ ce s-a desfășurat șa Șagu. Urmare a acestui fapt, echipa noastră SVSU a reprezentat județul Arad la concurcul interjudețean organizat la Oradea, unde au participat echipe SVSU din județele din Ardeal și Banat, mai precis, câte o echipă din fiecare județ, nu oricare, ci cea mai bună din județul respectiv. Județul Arad a fost reprezentat de echipa SVSU a comunei noastre, care la finalul concursului s-a clasat pe un meritoriu loc V.
Felicităm băieții pentru locul obținut, pentru faptul că au reprezentat cu cinste atât județul Arad, cât și comuna Secusigiu!

Echipa SVSU a comunei Secusigiu: Iovan-Codru Eusebiu, Dutca Lucian, Ristin Sergiu, Luca Vlad Dorin, Ristin Nicolae Gheorghe, Bulz Nicolae, Ardelean Mihai Alexandru, Molnar-Glat Attila, Serban Radu Vasile, Onu Gavril Petru, Apostol Nicolae Constantin, Aldan Marian, Chesa Ilie.

Both comments and pings are currently closed.