Trecere în revistă a principalelor evenimente desfășurate pe raza comunei în 2013

Fiind primul număr al ziarului nostru, din acest an, vom încerca să facem o trecere în revistă a principalelor evenimente desfășurate pe raza comunei noastre în cursul anului trecut, realizând astfel o succintă retrospectivă a anului 2013, din punct de vedere administrativ, cultural, sportiv, etc. a principalelor evenimente care au avut loc în comuna noastră.

S-au realizat lucrări de pietruire a străzilor
Și în anul 2013 s-au derulat în comună lucrări de pietruire a unor străzi, realizându-se astfel continuarea programului de îmbunătățire a infrastructurii comunei.

S-a finalizat podul de peste Mureș!
Anul precedent rămâne în istoria comunei pentru finalizarea noului pod care leagă comuna noastră de Pecica. Un obiectiv de o importanță deosebită pentru viitoarea dezvoltare a comunei.

Asfaltarea drumului Sînpetru German – Pod
O altă lucrare importantă care s-a desfășurat anul trecut, cu un real beneficiu pentru comuna noastră, a fost asfaltarea drumului care face legătura între Sînpetru German și noul pod.

Amenajarea sensului giratoriu din
Sînpetru German
Tot pe linia modernizării infrastructurii comunei se numără și lucrarea de asfaltare și amenajare a sensului giratoriu de la intrarea în Sînpetru German.

S-au făcut demersuri pentru rețeaua de apă
Introducerea rețelei de apă în comună a rămas o prioritate pentru administrația locală, depunându-se eforturi pentru continuarea lucrărilor de realizare și punere în funcțiune a rețelei de apă.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

S-a continuat modernizarea iluminatului public
S-a lucrat și pentru continuarea modernizării rețelei de iluminat public din comună, fiind montate lămpi noi și în stațiile de tren.

S-au făcut investiții la vestiarele din Munar și Sînpertru German
Echipele de fotbal ale comunei au fost susținute de administrația locală, fiind realizate investiții inclusiv în vestiarele echipelor, exemple fiind cele de la Munar și Sînpetru German.

S-au desfășurat acțiuni de curățenie a comunei
Asigurarea curățeniei în comună a reprezentat un obiectiv pentru administrația locală, viceprimarul Gavril Onu supraveghind îndeaproape modul de desfășurare a activităților de curățenie în comună.

20130424_082508

Organizarea sărbătorii comunei
Anul 2013 s-a caracterizat prin organizarea fastuoasă a sărbătorii comunei, derulată pe parcursul a două zile, când a avut loc și tradiționala întâlnire cu „FIII SATULUI”.
Un moment special a fost reprezentat de vizita la Biserica Ortodoxă din Secusigiu a Înalt Prea Sfințitului Timotei Seviciu, arhiepiscop al Aradului.

Hramurile Bisericilor,

evenimente de seamă pentru comunitatea locală
Organizarea hramurilor bisericilor s-a realizat și anul trecut după toate datinile și obiceiurile constituind evenimente majore pentru comunitatea locală. Trebuie așadar să înscriem și sărbătorile hramurilor în calendarul evenimentelor importante din anul precedent.

DSC_9435 [800x600]

Both comments and pings are currently closed.