Un nou proiect depus de primarul Cheșa Ilie: asfaltarea a 16km de străzi în comună!

IMAG0259 (1) [800x600]Primarul Cheșa Ilie a depus un nou proiect de asfaltare a străzilor din comună, proiect ce cuprinde asfaltarea a 16 km de străzi și care în prezent este depus pentru aprobare la Ministerul Dezvoltării.
Comuna Secusigiu a mai avut aprobat un proiect de asfaltare străzi, acum 4 ani, pe programul național PNDI, dar fostul guvern PSD, cu prim minsitrul de atunci Ponta, a oprit finanțarea acestui proiect și așa a rămas comuna Secusigiu fără banii de asfaltări.
Acum, deoarece acel guvern a căzut, datorită românilor, nimeni nu i-a mai vrut, primarul Cheșa Ilie a fost în delegație la București unde a depus spre aprobare un nou proiect pentru asfaltarea a 16 km de străzi în comună. Se așteaptă aprobarea poiectului și dacă totul este bine, lucrările vor începe în a doua jumătate a anului.
Acest proiect de asfaltare a străzilor a fost susținut de majoritatea Consiliului Local, dar, spre surprinderea noastră, am aflat de la primarul Cheșa Ilie că ” Majoritatea consilieriilor locali au venit și au aprobat documentele pentru proiectul de asfaltare, dar cîțiva consilieri au boicotat ședința, nevenind să aprobe acest proiect. Cum mă așteptam, a lipsit consilierul Grad și cu ceilalți câțiva consilieri care-l ascultă. Nu au venit la ședința de Consiliu Local ca să aprobe documentele necesare depunerii proiectul de asfaltare străzi în comună. Din nou s-a văzut cât de mult îi pasă acestui consilier de comună. Ce să-l intereseze pe el asfaltarea străzilor în comuna Secusigiu, că doar locuiește la Felnac, dar ceilalți consilieri care au lipsit împreună cu el…m-au dezamăgit fiindcă ar fi trebuit să-i intereseze proiectul de asfaltare a străzilor comunei, nu să se lase manipulați și instigați. Sau poate n-au venit fiindcă era ședință extraordinară și nu ar fi luat bani pentru prezență? Ne întrebăm, acești consilieri vin pentru bani și nu-i interesează binele comunei? Consilierul Grad are tupeul să vorbească și să comenteze tot ce-i vine prin minte, când se vede prin tot ce face că urmărește numai intereseul lui personal, acest exemplu de nepăsare pentru comuna Secusigiu fiind mai mult decât relevant. Fără nici o jenă față de oamenii pe care tot înceracă să-i mintă cu tot felul de tertipuri, și-a arătat din nou adevărata față.
Aceste asfaltări de străzi sunt lucrări care, din punctul meu de vedere, adică a celui care locuiește împreună cu familia la Secusigiu, sunt foarte impotante. Corect, eu și familia mea stăm aici, ne pasă, în timp ce altcuiva din altă parte nu-i pasă.”
Nu ne mai miră nimic, noroc că primarul Cheșa Ilie a avut lângă el majoritatea consilierilor locali și acest proiect pentru asfaltarea străzilor din comună a fost aprobat, în aceeași dimineață, după ședință, primarul nostru deplasându-se la București pentru a fi dimineața următoare la Minister și a depune astfel proiectul de asfaltare.

Consilierii locali responsabili, care au venit  să susțină proiectul de asfaltare străzi pentru comuna Secusigiu, proiect al primarului Cheșa Ilie prin care se dorește asfaltarea a 16 km de străzi în comună!
Felicitări acestor consilieri fiindcă au arătat că-i interesează ce este bine pentru comuna Secusigiu!

Both comments and pings are currently closed.