Cadouri pentru copiii din Sânpetru German!

11113045_900321356699822_332114352920077781_n [800x600]Este o vorbă din bătrâni care spune că ușor este să fii om rău și mincinos, dar mai greu este să fi om bun și iertător! Mare vorbă, căci vedem adevărul acestor cuvinte în viața cotidiană, când  apar tot mai mulți oameni prefăcuți, cu vorbe mieroase și dulci,dar care ascund în sufletul lor doar răutate și putreziciune. Iar ca tabloul să fie complet, vedem omul bun în aceeia care se gândesc și la alții, în aceia care mereu încearcă să aducă bucurie și în sufetele mai greu încercate ale unora dintre semenii noștri.
Am văzut astfel de gesturi pline de compasiune și bunătate la primarul Cheșa Ilie,care înainte de Paști a distribuit o mulțime de cadouri copiiilor aflați în situați mai dificile din Sânpetru German. Primarul nostru a arătat că-i pasă de cei cu probleme, a arătat că nu degeaba toată lumea are încredere în el, căci prin tot ceea ce face demonstrează că are o inimă curată.Înaintea Paștilor s-a gândit la acești copii din Sânpetru German!

Întreaga acțiune prin care copiiilor cu situație materială mai precară din Sânpetru German li s-au dat cadouri de Paști s-a derulat prin colaborarea dintre primarul Cheșa Ilie și Asociația „Cetatea Voluntarilor”, o colaborare care durează de ani buni și prin care primarul nostru a reușit să aducă bucurie în inimile unor copii din comună.
Astfel, înainte de Sărbătoarea Paștilor, primarul Cheșa Ilie, alături de viceprimarul Gavril Onu și reprezentanții asociației „Cetatea Voluntarilor” s-au deplasat la Sânpetru German, aducând daruri celor care chiar aveau nevoie de acestea!
Felicitări domnule primar, din nou ați arătat că vă pasă! Omul bun de departe se cunoaște!

 

Both comments and pings are currently closed.