Cheșa Ilie, reales primar al comunei Secusigiu!

cHESADragi concetățeni,
Vă mulțumesc pentru votul de încredere pe care mi l-ați acordat și la aceste alegeri locale ce au avut loc pe data de 5 iunie.
Acest vot este o mare onoare pentru mine, arătându-mi că munca mea din acești ani de când ocup poziția de primar al comunei a fost apreciată de către dumneavoastră.
Așa cum mereu am căutat să găsesc cele mai bune soluții pentru a implementa în comună proiecte necesare și utile de modernizare, așa și în acest nou mandat, vă garantez că împreună cu Consiliul Local vom face tot ce putem pentru continuarea dezvoltării comunei noastre, cu toate localitățile aferente: Secusigiu, Sânpetru German, Satu Mare și Munar.
Sper ca în următorii patru ani să avem o conjunctură favorabilă progresului comunei, și să obținem noi linii de finanțare pentru proiectele comunei Secusigiu.
Din punct de vedere administrativ, vom continua să ne implicăm cu toate resursele în rezolvarea problemelor comunei, printr-un mod de administrare îndreptat către cetățeni, o administrație corectă și realistă, spre binele comunității noastre locale.
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.