Voluntarii din Sînpetru – Fac cinste comunei!

DSC_0150 [800x600]Având o tradiție recunoscută în ceea ce privește existența serviciului de pompieri voluntari, comuna Secusigiu se poate mândri și astăzi cu o echipă SVSU în Sânpetru German care prin componenții săi reușește să se claseze mereu pe podiumurile concursurilor de specialitate!
Astfel, la nivelul județului Arad echipa SVSU a comunei, din Sânpetru German, a câștigat primul loc la concursul specific pe județ ce s-a desfășurat la Lipova, de trei ani consecutivi echipa noastră obținând acest loc I pe județ!
Urmare a acestui fapt, echipa noastră SVSU a reprezentat județul Arad la concursul interjudețean organizat la Baia Mare, județul Maramureș, unde au participat echipe SVSU din județele din Arad, Bihor, Timiș, Satu Mare, Cluj, Sălaj și Maramureș, mai precis, câte o echipă din fiecare județ, nu oricare, ci cea mai bună din județul respectiv.
Astfel, județul Arad a fost reprezentat de echipa SVSU din Sînpetru German, care la finalul concursului s-a clasat pe un meritoriu loc III la general pe echipe și pe locul II la dispozitivul de luptă.
Felicităm băieții pentru locul obținut, pentru faptul că au reprezentat cu cinste atât județul Arad, cât și comuna Secusigiu!

Both comments and pings are currently closed.