Echipele comunei la finele campionatului

IMG_2390 [800x600]Încă 1 etapă și se încheie campionatul! Un campionat care ne-a readus  bucurie în fiecare weekend când echipa din Sânpetru German a jucat pe teren propriu, căci în acest număr al ziarului ne îndreptăm atenția către cei din Sânpetru German, deoarece în numărul trecut al publicației locale v-am prezentat echipele din Secusigiu și Munar.
Au fost weekend-uri pline de emoție pentru suporterii din comună, care și în acest tur de campionat au fost una cu echipele iubite, cum de altfel ne-am obișnuit.
Am văzut duminica trecută cât de frumos este să fii la Sânpetru German când echipa are meci acasă. Se simte altfel atmosfera, discuțiile pe la terase sunt mai aprinse, iar unul dintre subiectele dezbătute este, firesc, ce face echipa azi? Duminică! Câștigă sau pierde? Cum se prezintă adversarul? Cine face parte din lot? Cu ce formulă de joc se începe meciul? Sunt întrebări pe care orice iubitor de fotbal și le pune. Nu oricum, ci cu speranță că va fi bine pentru echipă, că va câștiga și va obține toate cele trei puncte.

Imaginile pe care vi le prezentăm sunt de la meciul derby dintre Sânpetru German și Munar, un derby al comunei, plin de pasiune și orgolii.
Partida a fost una a ambițiilor, ambele echipe dând totul pe teren, scorul final fiind de 5-4.
A fost o atmosferă frumoasă atât în teren cât și pe margine, unde suporterii au venit să-și încurajeze favoriții, ceea ce a făcut ca spectacolul să fie unul aparte.
Indiferent de câștigător, pentru noi, atunci când vorbim de echipele comunei noastre, toate sunt câștigătoare, căci fără ele, fără implicarea unor oameni inimoși și iubitori ai acestui sport nu am vedea partidele ligii a V-a!

Iată-ne așadar, înainte cu o etapă de încheierea campionatului, etapă care va stabili clasamentul final la intrarea în pauza competițională.
Deocamdată, echipele comunei noastre, care joacă în liga a V-a seria A ocupă următoarele poziții în clasament:
„Gloria Secusigiu” se află pe poziția a IV-a cu un cumul de 20 puncte.
„Voința Munar” se află pe poziția a X-a cu un cumul de 13 puncte.
„AS.F.O. Sânpetru German” se află pe poziția a XIV-a cu un cumul de 9 puncte.

Both comments and pings are currently closed.