Zilele comunei Secusigiu – totul la superlativ! Campionatul de fotbal!

Gloria Secusigiu locul 1 [800x600]Un alt moment special organizat în cadrul sărbătorii a fost campionatul de fotbal care s-a desfășurat pe terenul sintetic de sport din Secusigiu. Un campionat destul de aprig disputat, la start înscriindu-se nu mai puțin de 13 echipe!
Partidele s-au desfășurat în dimineața zilei de sâmbătă 5 iulie, vremea fiind numai bună pentru competiție. Toate echipele au tras pentru obținerea titlui, ceea ce a făcut ca fiecare meci să fie aprig disputat și plin de adrenalină, spre încântare publicului prezent, împărți în galerii la fel de pătimașe ca și jucătorii. Totuși, la final s-au cernut și ocupanții podiumului, aceștia fiind: locul- Gloria Secusigiu, locul II- Tineretul Secusigiu și locul III- Voința Munar.
Felictările pentru echipele de pe podium au fost de peste tot, mai ales că decernarea diplomelor și a cupei s-a făcut seara, pe scenă, când primarul Cheșa Ilie a nominalizat echipele câștigătoare, înmânându-le premiile, iar festivitatea s-a desfășurat în prezența primarului Aradului Gheorghe Falcă și a Vicepreședintelui Consiliului Județean Arad, domnul Adrian Țolea.

Both comments and pings are currently closed.